SURINAAMS CATERINGSERVICE WIRIN

SURINAAMS CATERINGSERVICE WIRIN Surinaams Hindoestaans & Javaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 897 beoordelingen
27 jan 2020 om 23:39 Heel vriendelijke bezorgen. Eten was heerlijk. Ik had een roti rol lams. Dik tevreden.
23 jan 2020 om 20:51 ontzettend klantvriendelijk, bijzonder oprecht aardige bezorger en ontzettend lekker eten. Dikke 10+ waard! Steken veel liefde en aandacht in hun eten maar ook hun klanten. Dankjewel!
23 jan 2020 om 20:33 Rotie de kip zwom in saus. De smaak was wel goed.
16 jan 2020 om 22:23 Heerlijk gegeten, alles keurig apart verpakt, vers, echt een aanrader
15 jan 2020 om 20:57 Heerlijk vers, de roti was ook lekker vers gebakken. Echt top!
4 jan 2020 om 7:20 Jammer dat er minimaal 17,50 besteld mowt worden met 3,50 aan bezorgkosten. Verder prima!
30 dec 2019 om 21:42 Heeeeeerlijk vers en warm altijd, bestel er vaker! Zeker een goede in DH
30 dec 2019 om 21:10 Ik ben er goed ziek van geworden van jullie verdomde lekkere eten, heerlijk gegeten. Alvast happy new year 2020, voor de haters jullie zijn madderchodd nr 1
23 dec 2019 om 21:37 was erg lekker eten, ben zeker niet ziek geworden. bedankt, was echt top!
20 dec 2019 om 8:46 Ik snap niet wat iedereen hier zo geweldig aan vind. Wat een schijttent (Letterlijk). De volgende dag zijn ik en mijn vrouw allebei ziek geworden. Wel heel toevallig. Nooit meer hier voor mij. Tenzij je graag ziek wilt worden en de wc wilt onderschijten.
20 dec 2019 om 7:04 Heerlijke roti kip en lams gegeten. Broodje bakkeljauw was ook top en lekke ruim belegd. Goede peper erbij en de bezorger was hartstikke vriendelijk.
19 dec 2019 om 15:23 Hele slechte ervaring bij Wirin gehad. Gister saoto (met erg zoute ketjap), roti en telo bakkeljauw besteld en vannacht zijn we álle drie ziek ervan geworden! Darmen van slag en alles erbij. Aardige bezorging verder, maar helaas nooit meer hier bestellen.